Boek een steekijskar voor op
markten, braderieën, fairs en andere evenementen.

Een heerlijk ijsje mag niet ontbreken op uw markt, braderie, fair of ander evenement. 

Nicolai’s Steekijs is de plek waar u kunt genieten van de lekkerste steekijsjes / wafelijsjes.

Op zoek naar een heerlijk ijsje om de zomer mee door te komen? Dan mag een steekijsje of ook wel wafelijsje genoemd absoluut niet ontbreken! Het ronde ijsje met twee knapperige koekjes er omheen is niet alleen heerlijk verfrissend, maar ook nog eens ontzettend lekker.

Bij Nicolai’s Steekijs hebben we een ruime keuze aan verschillende soorten steekijsjes.  Van steekijsjes tussen de koekjes tot steekijs in bakjes met verschillende soorten toppings  zoals chocolade-, caramel- en aardbeisaus, spikkels, nootjes, m&m’s, advocaat en verse aardbeien met slagroom.

Onze steekijsjes worden gemaakt van hoogwaardige ingrediënten en zijn daarom niet alleen lekker, maar ook nog eens verantwoord.

Wij komen graag naar uw (jaar)markt of braderie om u en uw bezoekers te laten genieten van onze heerlijke steekijsjes. Onze ijskarren zijn van alle gemakken voorzien en kan op vrijwel elke locatie geplaatst worden. Met onze vrolijke uitstraling en heerlijke ijsjes zorgen wij voor een feestelijke sfeer op uw evenement.

Dus waar wacht u nog op? Boek vandaag nog voor uw (jaar)markt en trakteer uzelf en uw bezoekers op een heerlijk verfrissend steekijsje!

Bel ons om meer te weten te komen over de mogelijkheden: (06) 15 85 81 33 of boek direct via het boekingsformulier.

Wij komen graag binnenkort langs bij jouw evenement met onze ijskar van Nicolai’s Steekijs!

Bel of e-mail ons je vraag!

We helpen je graag verder!

Enhousiast geworden?

  • Heerlijk steekijs een lekkernij 
  • Voor jong en oud
  • Wij komen naar jou toe
  • Ideaal voor bedrijfsfeesten, bruiloften, kinderfeestjes, braderieën, jaarmarkten, bejaardenhuizen en andere evenementen.
  • 100 of 10.000 ijsjes, geen probleem
  • Ouderwets lekker
  • Nostalgische bakfiets
Scroll naar boven