Over Nicolai's Steekijs

Welkom bij Nicolai’s Steekijs! Wij zijn een gepassioneerd team dat zich richt op het verkopen van heerlijk, ambachtelijk steekijs / wafelijs. Ons bedrijf is gestart in 2012 en we zijn sindsdien uitgegroeid tot een bekende naam in de steekijs-branche.

Wij hebben inmiddels drie ijskarren, een handkar, een steekijsfietskar en een steekijsbrommer tot onze beschikking. Met deze verschillende nostalgische karren zijn we flexibel en kunnen we op diverse locaties verschijnen om onze klanten te voorzien van heerlijk ambachtelijk steekijs.

Ons doel is om mensen te laten genieten van een nostalgisch en smaakvol ijsje. Of het nu gaat om een verjaardagsfeestje, laatste schooldag, fair, braderie, bruiloft of bedrijfsfeest, we zijn van alle markten thuis en passen ons gemakkelijk aan aan de omgeving.

Onze steekijskarren zijn niet alleen gevuld met overheerlijk ijs, maar je wordt ook goed geholpen door enthousiaste en professionele medewerkers die er alles aan doen om jouw evenement tot een succes te maken. Wij zijn gepassioneerd over ons werk en vinden het leuk om onze klanten blij te maken.

Kortom, Nicolai’s Steekijs is de perfecte keuze voor iedereen die op zoek is naar verkoeling en lekkere ijsjes op een warme dag. Wij bieden diverse soorten, uitstekende service en een geweldige sfeer. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie over onze diensten.

Bel of e-mail ons je vraag!

We helpen je graag verder!

Scroll naar boven