Steekijsje op kinderfeestje of op school

Wij zijn jouw perfecte partner voor een onvergetelijk kinderfeestje. Wij bieden de mogelijkheid om een steekijskar met ijscoman of vrouw te huren, zodat jouw verjaardagsfeestje echt een feest wordt!

Onze steekijsjes zijn niet alleen lekker, maar ook erg leuk om uit te delen op school. Misschien willen de kinderen die vlak na elkaar jarig zijn wel samen trakteren op het schoolplein? Bij ons heb je keuze uit diverse soorten steekijsjes, die bestaan uit twee koekjes met daartussen heerlijk ijs. Ook hebben we de luxere variant, steekijs in bakjes met diverse toppings zoals, m&m’s, merengues, spikkels, diverse sausjes, slagroom en verse aarbeien. 

Wij begrijpen dat je graag iets bijzonders wilt doen voor jouw kinderfeestje en daarom denken wij graag met je mee. Vraag ons gerust naar de mogelijkheden voor jouw feestje en wij helpen je graag verder.

Een keer iets anders dan gebak, worst of chips? Kies dan voor de heerlijke steekijsjes van Nicolai’s Steekijs. Wij zorgen ervoor dat jouw feestje een succes wordt en dat de kinderen met een grote glimlach huiswaarts keren.

Ben je benieuwd naar onze tarieven of wil je meer informatie over onze steekijsjes? Neem dan contact met ons op via de telefoon of e-mail. Wij staan graag voor je klaar en hopen je binnenkort te mogen verwelkomen bij Nicolai’s Steekijs!

Je kunt nu gemakkelijk een ijskar boeken voor je feestje door het boekingsformulier in te vullen om direct een vrijblijvende offerte te ontvangen. 

Bel ons om meer te weten te komen over de mogelijkheden: (06) 15 85 81 33

Wij komen graag binnenkort langs op jouw feestje met onze ijskar van Nicolai’s Steekijs!

Bel of e-mail ons je vraag!

We helpen je graag verder!

Enhousiast geworden?

  • Heerlijk steekijs een lekkernij 
  • Voor jong en oud
  • Wij komen naar jou toe
  • Ideaal voor bedrijfsfeesten, bruiloften, kinderfeestjes, braderieën, jaarmarkten, fairs, bejaardenhuizen en andere evenementen.
  • 100 of 10.000 ijsjes, geen probleem
  • Ouderwets lekker
  • Nostalgische bakfiets/bakbrommer
Scroll naar boven